Billige flyrejser - Rejsetilbud

fredag

Bestil fantastisk oplevelsespakke til Azorerne. Se alle gode tilbud til Azorerne her og bestil direkte

Azorerne - et oplagt rejsemål. Azorerne - Den smukkeste øgruppe midt i Atlanterhavet.

”Den smukkeste øgruppe midt i Atlanterhavet” - Mere end 100.000 danskere har nu besøgt Azorerne. Det fejrer vi naturligvis med gode tilbud.

Azorerne

Se alle gode tilbud til Azorerne her og bestil direkte »

Nyd Azorerne naturen på en vandretur eller på mountainbike, tag på hvalsafari, svøm med delfiner, tag et slag golf eller hvad med ”Big Game Fishing”

Azorerne

Azorerne - et oplagt rejsemål

Azorerne - et naturparadis. Langt ude i Atlanterhavet, midtvejs mellem Portugal og USA ligger øgruppen Azorerne. Rejser Azorerne – bestil din rejse til Azorerne hos Bravotours!

Azorerne er velegnet til en ferie året rundt, men dejligst er der i sommermånederne maj til september med en behagelig dagtemperatur på 21-27 grader, hvor først azaleaerne og rododendronerne og senere hortensierne pryder landskabet med deres flotte blomsterflor.

Bravotours har sammensat en fantastisk oplevelsespakke, den kan du lige nu få til kun 500 kr. pr. voksen og 350 kr. pr. barn.

Oplevelsespakken indeholder:
Ponta Delgada - Byvandring
Furnas - São Miguels Skatkammer
Vest-ørundtur - De Eventyrlige Tvillingesøer

Ponta Delgada

Azorernes kratersøer Lagoa do Fogo

Ponta Delgada er hovedstaden på Azorernes største ø, São Miguel. Den meget utraditionelle ferieby skråner smukt ned mod en stor, vid bugt. Det er, som om Ponta Delgada ikke ved, at den er en turistby. Hotellerne er i topklasse, men på gaderne kæmpes der ikke om turisternes penge.

Den nyrenoverede havn med et dejligt havnebad og de spændende gader i nærheden er omdrejningspunktet for de fleste af byens aktiviteter.

Furnas - Saõ Miguels Skatkammer

Vandfald i Furnas - Azorerna

På denne heldagstur besøger vi det smukke område i og rundt om vulkankrateret i Furnas. Fra udsigtspunktet Pico do Ferro er der en storslået udsigt over kratersøen. Nede ved vandkanten forberedes dagens frokost, cozido, en gryderet tilberedt i et hul i den hede vulkanske jord. Frokosten nydes senere på den velrenommerede restaurant Terra Nostra inde i byen. I Furnas tænker man straks på Island i tropisk grønt med de varme kilder.

Se alle gode tilbud til Azorerne her og bestil direkte »



Ingen kommentarer:

Send en kommentar