Billige flyrejser - Rejsetilbud

tirsdag

Hyatt Regency Hua Hin Hotel and Resort. Rejs i 14 dage fra kr. 9.398 pr. person - læs mere

Hua Hin rejse tilbud - Thailand



Oplev den pragt af Hyatt Regency Hua Hin Thailand. Denne Hua Hin luksushotel ligger 230 kilometer syd-vest for Bangkok. Nyd vores udvej 250 meter til stranden, den længste af alle hoteller i Hua Hin.

Herligt luksushotel i smukke og stille omgivelser. I den store swimmingpool findes forskellige områder så som stillepool. Håndklædeservice og drinkservering. Hotellet har både thai og italiensk restaurant, bar, fitnesscenter og businesscenter.



Spredt over 16 acres af eksotiske løv og afsondret damme, Hyatt Regency Hua Hin spiller også vært for Barai Residential Spa. Oplev sin dekadente spa tjenester i en af ​​de 18 eksotiske behandlingsrum.



Hyatt Regency Hua Hin tilbyder de besøgende en bred vifte af luksuriøse værelser og suiter med udsigt over en frodig tropisk have eller storslåede lagunen. Slap af i din suite og nyde liflig retter på en af luksus Hua Hin hotellets restauranter, eller i den hyggelige lounge med springvand.



Hyatt Regency luksus resort i Hua Hin by er en tre timers kørsel fra Suvarnabhumi Lufthavn og kun 18 minutters kørsel fra Hua Hin lufthavn. Et tilflugtssted for thailandske kongelige, dette feriested med luksusfaciliteter er tæt på nationalparker, bjerge og downtown shopping boulevarder. Planlæg dit næste møde eller arrangement på Hyatt Regency Hua Hin, eller nyde en spektakulær tilbud og pakker hele året rundt.

Læs mere om Hyatt Regency hotellet og bestil her! »



Ingen kommentarer:

Send en kommentar